VIZIONI

Të kontribuojmë në rritjen e cilësisë së jetës së njerëzve nëpërmjet ofrimit të zgjidhjeve për izolim me standart të ndërtesave, duke bërë të mundur kursimin deri në 50 % të energjisë. Gjithashtu duke ju siguruar freski në verë dhe ngrohtësi në dimër. Rritje të vlerës së shtëpisë tuaj njëkohësisht duke mbrojtur edhe mjedisin. Sepse ne besojmë që çdo individ ka të drejtë të jetojë në një ambjent sa më komfort dhe ekologjik.

MISIONI

Të jemi një kompani lider në fushën e termo dhe hidroizolimit. Objektivi ynë është të jemi jo vetëm prodhues dhe tregtues të materialeve izoluese, por të ofrojmë zgjidhje për termo & hidroizolim duke ofruar për klientët tanë paketën e plotë të termo & hidroizolimit. Të ofrojmë zgjidhjet më të mira për izolim me standarte, materiale cilësore të testuara në laboratore të çertifikuar, duke ju siguruar klientëve tanë cilësi, asistencë teknike dhe çmime konkurruese. Synimi ynë është rritja e vazhdueshme duke synuar jo vetëm tregun vendas, por edhe tregjet rajonalë e ndërkombëtare, si një kompani me standarte.

TOP