KONTAKTET

  Për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni në:

  Rruga “Aleksandër Mojsiu” Pallati Pranë Drejtorisë Rajonale të Policisë, Kati 1, Tiranë

  +355 68 60 67 222

  info@thermalite.eu

  RRETH NESH

  Objektivi i Thermalite është të ofrojë zgjidhjet më të mira për izolim me standarte, materiale cilësore të testuara në laborator duke ju siguruar klienteve tane: cilësi, asistencë teknike dhe çmime konkuruese.

   NA KONTAKTONI

   Mobile: +355 68 60 67 222
   Email: info@thermalite.eu

   Thermalite
   Rruga “Aleksandër Mojsiu” Pallati Pranë Drejtorisë Rajonale të Policisë, Kati 1, Tiranë

   © Thermalite 2018. Të gjitha të drejtat të rezervuara. | Dizenjuar nga imagjino.al
   TOP